10
nov

De Beiert in de media

Ruim een week geleden alweer is De Beiert feestelijk geopend! Samen met mijn ouders, broer en zussen heb ik enorm genoten van deze dag en de gezellige belangstelling.

Het is leuk om te zien dat we door de media niet onopgemerkt zijn gebleven. Hieronder een artikel met de details van vorige week vrijdag. Er is ook een artikel in de Twentsche Courant Tubantia verschenen. Deze heb ik samen met wat foto’s aan dit blog toegevoegd.

Heb je het nog niet gezien en wel nieuwsgierig? Kom dan gerust aanwaaien!

Lieke


 

Burgermeester Nauta opent officieel gasterij De Beiert

Op vrijdagmiddag 30 oktober is in Ambt-Delden gasterij De Beiert feestelijk geopend door burgermeester Nauta van de gemeente Hof van Twente: “Een aanwinst voor de gemeente en een mooie aanvulling op Vitaal Azelo en naaste omgeving”.

Onder het bijzijn van verschillende genodigden sprak ze de familie Olthof, eigenaren van de gasterij, toe. Burgemeester Nauta opende de gasterij door het schrijven van de allereerste recensie: ‘De Beiert is een unieke gasterij waar elke gast zich meteen enorm thuis zal voelen!’.

Prachtige aanvulling voor Twente
De gasterij heeft nauw samengehangen met het project Vitaal Azelo, waar onder andere de realisatie voor toeristische verblijffuncties centraal staat. Gezien de lange familiegeschiedenis was een recreatieve bestemming voor de hand liggend. Burgemeester Nauta was onder de indruk van de uitstraling die de gasterij heeft gekregen. “Een prachtige gasterij met persoonlijke belangstelling voor de gast dat goed past bij de warmte en het authentieke dat Twente wil uitstralen”. Als portefeuillehouder van Recreatie en Toerisme heeft ze goede hoop voor de toekomst, omdat korte vakanties steeds meer in trek zijn. Zeker voor wandelaars en fietsers die deze mooie omgeving verkennen, met Twickel als naaste buur.

Moderne en warme boerderij
Een deel van de oude boerderij is omgetoverd tot een gasterij met vier aantrekkelijke en moderne gastenkamers, inclusief een Gelagkamer die ook gebruikt wordt voor creatieve workshops of vergaderingen. Het resultaat is een authentieke familieboerderij met een eigentijdse en moderne uitstraling die zowel recreatieve als zakelijke gasten ontvangt. Een gezellige plek waar iedereen kan ontspannen en waar de koffie altijd klaar staat.