01
apr

Of een bezoek aan Twente de moeite waard is?

Nu ik dit schrijf straalt de zon de bed & breakfast binnen. Dit betekent, het startschot van de lente!

Met een kop koffie in de hand keek ik net vanaf de keuken naar buiten. Ik betrapte me erop dat ik stiekem zelf sta te genieten van de omgeving waar ik woon. Het is zo divers en zo heerlijk buitenaf, en toch weer niet.

Zo is er heel veel aandacht voor de natuur.  Deze wordt goed onderhouden en is goed begaanbaar gemaakt voor mensen die graag wandelen en fietsen. De Umfassungsweg bijvoorbeeld. Een wandelroute die door weilanden met grazende koeien loopt en je het kasteel laat zien. Daarnaast het fietsroutenetwerk. Deze pak je voor de deur van onze gasterij op en kun je heel Twente mee doorfietsen.

Sportliefhebbers komen hier ook helemaal tot zijn recht! Langs onze bed & breakfast loopt een spectaculaire mountainbikeroute die door landgoed Twickel ontwikkeld is. Dit landgoed ligt overigens op een steenworpafstand van de gasterij. Golfen kan ook, bij ons ligt  de Twentsche golfclub om de hoek.

Daarnaast heb je de verschillende prachtige stadjes in de nabije omgeving; Ootmarsum, Diepenheim, Borne en (ambt)Delden. Sfeervolle plaatsjes die allemaal over prachtige monumentale panden beschikken en oude centra. Ook verschillende mooie kastelen. De stadjes organiseren het hele jaar door evenementen.

Dat lekker eten belangrijk is weten ze ook bij ons in de buurt. Restaurants waar je heerlijk uit eten kunt gaan adviseer ik je graag in!

Kortom, reden genoeg om Twente te bezoeken!

Je bent van harte welkom in onze bed & breakfast. Gelegen in het hart van Twente.

 

Fijne lente!

Lieke

www.debeiert.nl